Gostovanje vaših strani je modra odločitev!
Sistemu streznik.com že vrsto let zaupajo mnoga uspešna podjetja ter posamezniki. Naše stranke in uporabniki njihovih spletišč vedo, da so strani pri nas vedno hitre in vedno dostopne, slovimo pa predvsem po strokovnosti in odzivnosti tehnične podpore.

* Začetni paket

najmanši
in najcenejši

Začetni paket gostovanja

Iz naše družine različnih paketov gostovanja vam z veseljem predstavljamo začetnega, najcenejšega. Gre za najmanjši in najbolj omejen paket, ki je namenjen začetnikom in nezahtevnim uporabnikom, ki potrebujejo zgolj enostavno spletno stran v stilu "vizitke", brez karkršnihkoli odzivnih obrazcev.

Paket vam priporočamo v primeru, da iščete predvsem poceni gostovanje in ne želite uporabljati nikakršnih tehničnih možnosti, ki izboljšajo učinkovitost strani (obrazci, statistika, več e-mail naslovov). Paket ne podpira sistemske statistike dostopov, lahko pa seveda vključite zunanje števce (recimo 100si, webtrends in podobne).

Izbiro tega paketa vam priporočamo tudi v primeru preusmeritve (redirekcije) na bolj kompleksne strani. Če imate na primer več domen in jih želite razporediti po podstraneh kompleksnega spletnega mesta. Tedaj vam posamezne domene predstavljajo le del celote in potrebujete le osnovno gostovanje po kar najnižji ceni.

Tehnične lastnosti:

100 MB prostora na strežniku
1 poštni predal (POP3)
spletni dostop do e-pošte (WebMail)
tehnična podpora po e-mailu
 
FTP dostop
PHP podpora
Perl podpora
 
1 samostojna domena

Mesečna cena:4,90€ + DDV
Letna cena: 52,92€ + DDV

Možnost nadgradnje paketa
- prostor +150 MB, 4,00€ +DDV

Začetni paket gostovanja vam ponuja golo osnovo. Prostor za predstavitveno vizitko. Izberite ga, če ste prepričani, da vas pri vašem delu z internetom ne bo omejeval. Če imate pri odločitvi za pravi paket kakršnekoli težave, pa nas lahko kadarkoli pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 1333 ali pa nam pošljete sporočilo na info@streznik.com.

Vam začetni paket ustreza in ga želite naročiti? Nadaljujte z naročilnico.
Mesečni paket 4,90€ +DDV
Letni paket 52,92€+DDV

Začetni paket
» Primerjava paketov v tabeli

Za takojšnje naročilo gostovanja izpolnite naročilnico. Za nasvet, vprašanja ali dodatne želje smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 1333 in e-naslovu info@streznik.com.

» podrobni opis Ekonomskega paketa
» podrobni opis Osebnega paketa
» podrobni opis Poslovnega paketa
» podrobni opis Webmasterskega paketa