Gostovanje vaših strani je modra odločitev!
Sistemu streznik.com že vrsto let zaupajo mnoga uspešna podjetja ter posamezniki. Naše stranke in uporabniki njihovih spletišč vedo, da so strani pri nas vedno hitre in vedno dostopne, slovimo pa predvsem po strokovnosti in odzivnosti tehnične podpore.

* Ekonomski paket

Ekonomski paket gostovanja

Drugi iz vrste naših paketov gostovanja - ekonomski paket - je namenjen majhnim podjetjem, organizacijam, ustanovam in posameznikom, ki potrebujejo več naslovov elektronske pošte in spletno predstavitev, ki je nekaj več kot le enostavno besedilo.

Zakaj se imenuje ekonomski? Ker je izjemno ekonomičen (beri cenovno ugoden), pa vendar dovolj tehnično zmogljiv za povprečno spletno predstavitev. Radodarno ponuja osnovne tehnične zmogljivosti za interaktivne spletne predstavitve (formularji, statistika) in za nizko ceno ponuja možnosti, ki jih mora imeti prav vsako spletno mesto.

Ekonomski paket je najmanj, kar priporočamo podjetjem za spletne predstavitve. Podpira tako statistiko dostopov (preko spleta), zraven tega pa nudi še možnost prenašanja t.i. log datotek, v katere se beležijo prav vsi dostopi do kateregakoli elementa na spletnih straneh.

Tehnične lastnosti:

500 MB prostora na strežniku
5 poštni predali (POP3)
spletni dostop do e-pošte (WebMail)
tehnična podpora po e-mailu
statistika obiskov
 
FTP dostop
PHP dostop
Perl podpora
lastna administracija uporabnikov
strežnik za mailing liste
 
1 samostojna domena

Mesečna cena:11,90€ + DDV
Letna cena: 128,52€ + DDV

Možnost nadgradnje paketa
- dodatni prostor +500MB, 4,00€ +DDV
- dodatni elektronski predal, 1,00€ +DDV
- dodatna domena, 3,00€ +DDV

Če izberete ta paket, lahko na ekonomičen (ugoden) način pridete do kakovostne, interaktivne spletne predstavitve, na hitrih in zanesljivih streznikih sistema streznik.com. Če imate pri odločitvi za pravi paket kakršnekoli težave, pa nas lahko kadarkoli pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 1333 ali pa nam pošljete sporočilo na info@streznik.com.

Vam ekonomski paket ustreza in ga želite naročiti? Nadaljujte z naročilnico.
Mesečni paket 11,90€ +DDV
Letni paket 128,52€+DDV

Ekonomski paket
» Primerjava paketov v tabeli

Za takojšnje naročilo gostovanja izpolnite naročilnico. Za nasvet, vprašanja ali dodatne želje smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 1333 in e-naslovu info@streznik.com.

» podrobni opis Začetnega paketa
» podrobni opis Osebnega paketa
» podrobni opis Poslovnega paketa
» podrobni opis Webmasterskega paketa