Gostovanje vaših strani je modra odločitev!
Sistemu streznik.com že vrsto let zaupajo mnoga uspešna podjetja ter posamezniki. Naše stranke in uporabniki njihovih spletišč vedo, da so strani pri nas vedno hitre in vedno dostopne, slovimo pa predvsem po strokovnosti in odzivnosti tehnične podpore.

* Webmaster paket

Webmasterski paket gostovanja

Biser naše ponudbe je paket za webmasterje. Namenjen je vzdrževalcem in oblikovalcem spletnih strani, ki za svoje stranke potrebujejo zanesljivega, dostopnega in kakovostnega ponudnika gostovanja in se, raje kot s strežniško tehnologijo, ukvarjajo s spletno kreativnostjo, programiranjem, oblikovanjem in komunikacijo.

V primeru, da ste kreativec, ponudnik spletnih storitev ali agencija, ki želi infrastrukturo, varnost in administracijo strežnikške infrastrukture zaupati strokovnjakom z dolgoletnimi izkušnjami, je ta paket prava odločitev.

Z njim pridobite pridnega sodelavca - sistemskega administratorja, ki v okviru webmastrske tehnične podpore pomaga reševati vse probleme in svetovati ustrezne rešitve za zadovoljitev potreb končnega uporabnika - lastnika/naročnika spletne strani.

Webmastrski paket vam ponuja vse potrebno za kompleksne, dinamične, interaktivne spletne predstavitve 10 različnih spletnih mest (domen). Nudi kar 150 naslovov elektronske pošte, ki jih lahko webmaster po potrebi razporeja po posameznih domenah. Nudi dovolj diskovnih in strežniških kapacitet za nemoten razvoj in izvedbo kakršnihkoli spletnih idej in projektov.

Tehnične lastnosti:

4 GB prostora na strežniku
150 poštnih predalov (POP3)
10 MySQL baz
spletni dostop do e-pošte (WebMail)
tehnična podpora po e-mailu in telefonu
statistika obiskov
 
FTP dostop
PHP my admin dostop
PHP podpora
PERL podpora
SSL podpora
lastna administracija uporabnikov
možnost  uporabe mailing list
strežnik za mailing liste
 
10 samostojnih domen
dodatne domene po dogovoru

Mesečna cena: 99,90€ + DDV
Letna cena: 1078,92€ + DDV

Webmastrskemu paketu zaupajo nekatere najuspešnejše slovenske spletne agencije. Največja med njimi pri nas gosti kar 180 spletišč, pa ga to vseeno stane manj skrbi in denarja, kot če bi imel lasten strežnik ali bi za vsak projekt izbral drugo hosting podjetje.

V primeru, da število vaših naročnikov še ne dosega številke 10, ali pa jo presega, smo odprti na različne dogovore. Pokličite nas na 080 1333 oziroma pošljite e-mail na info@streznik.com. V primeru webmastrskega paketa je še posebej pomembno, da vzpostavimo oseben, partnerski odnos.

Če vzdržujete več različnih strani, ste neodvisni webmaster, ali če se ukvarjate z izdelavo celostnih rešitev s področju Interneta, je pametno da nadaljujete z naročilnico.
Mesečni paket 99,90€ +DDV
Letni paket 1078,92€+DDV

Webmaster paket
» Primerjava paketov v tabeli

Za takojšnje naročilo gostovanja izpolnite naročilnico. Za nasvet, vprašanja ali dodatne želje smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 1333 in e-naslovu info@streznik.com.

» podrobni opis Začetnega paketa
» podrobni opis Ekonomskega paketa
» podrobni opis Osebnega paketa
» podrobni opis Poslovnega paketa