* Gostovanje strežnikov

Najem, gostovanje
in upravljanje strežnikov
in strežniških sistemov

Imate lastni strežnik ali pa ga potrebujete? Namesto zaposlitve sistemskega administratorja (+ dežurne službe) se dogovorite z nami za storitev gostovanja in upravljanja vašega strežnika.

Pridobili boste ekipo usposobljenih sodelavcev, ki vam bodo na voljo kadarkoli, vse z namenom hitrega, zanesljivega in učinkovitega delovanja vaše spletne aplikacije na vašem strežniku.

Namesto drage investicije v strogo tehnično osebje raje investirajte v prodajo in razvoj storitev. Cena, ki jo boste plačali za upravljanje posameznega strežnika bo vedno nižja od stroškov "in-house" rešitve!


Gostovanje strežnikov ni le goli priklop v internetno hrbtenico. Gostovanje strežnikov pri našem podjetju vključuje tudi upravljanje strežnika, tako da v vašem podjetju ne bo potrebno najemati dragih in večinoma nezanesljivih zunanjih sistemskih administratorjev.

Storitev gostovanje strežnikov (managed server, managed servers) je naročniški paket, ki ponuja optimalno razmerje med ceno, kakovostjo in razpoložljivostjo strežniških kapacitet.

Za gostovanje strežnika se odločijo naročniki, ki presežejo vse običajne pakete gostovanja, ker potrebujejo višji nivo varnosti, strežnik izključno za svoje potrebe a želijo še vedno prioritetne storitve tehnične podpore in morebitno pomoč pri razvoju in skalabilnosti strežniške infrastrukture.

Gostovanje strežnikov lahko vključuje tudi grozd (cluster) ali drugačno topologijo, prilagojeno posameznim aplikacijam.

Primer: www.tomassport2.si

Strežnik vam pomagamo izbrati, po potrebi tudi kupiti, prilagoditi, nastaviti, priklopiti v slovensko internet omrežje (po potrebi tudi tuje), na 100Mbitne ethernet povezave, postavimo pa ga v varen, nadzorovan in klimatiziran prostor, do katerega imamo po potrebi 24 uren fizičen dostop samo sistemski administratorji - pooblaščene osebe.

Gostovanje strežnikov omogoča:

- večjo podatkovno kapaciteto kot katerikoli posamezni paket gostovanja
- večjo procesorsko moč
- neodvisnost od delovanja drugih spletnih strani na drugih strežnikih
- najvišji nivo varnosti (v skladu z zahtevami in potrebami naročnikov)
- osebno in odzivno strokovno tehnično podporo
- pomoč pri razvoju in načrtovanju infrastrukture
- hitro in zanesljivo povezavo v internet
- izgradnjo lastnega fault-tolerant sistema
- 24/7 dostopnost preko ustreznih protokolov
- 24/7 podporo za nujne primere
- 24/7 nadzor nad delovanjem storitev
- vključitev v interni CERT sistem varnostnega nadzora   Za več informacij pošljite e-pošto na naslov podpora@infobia.net ali pokličite brezplačno številko 080 1333