Gostovanje vaših strani je modra odločitev!
Sistemu streznik.com že vrsto let zaupajo mnoga uspešna podjetja ter posamezniki. Naše stranke in uporabniki njihovih spletišč vedo, da so strani pri nas vedno hitre in vedno dostopne, slovimo pa predvsem po strokovnosti in odzivnosti tehnične podpore.

* Poslovni paket

Poslovni paket gostovanja

Poslovni paket je paket višjega razreda in je tako rekoč elitni paket. Ponuja podobne karakteristike kot osebni paket a z eno pomembno razliko. Karakteristike poslovnega paketa so razširjene za potrebe zahtevnih (bolj obsežnih ali bolj obiskanih) spletnih predstavitev.

Zato je poslovni paket namenjen predvsem poslovnim uporabnikom, zahtevnim uporabnikom, ki potrebujejo fleksibilnost, bodisi da so majhna ali srednja podjetja, organizacije, ustanove ali posamezniki, ki potrebujejo zmogljivo gostovanje svoje spletne predstavitve, ki potrebujejo več strežniškega prostora, več email naslovov in si želijo izgraditi obširnejše ter tehnično zahtevnejše spletno mesto.

Kljub izjemno naprednim tehničnim možnostimm, pa je tudi uporaba tega paketu enostavna in uporabniku prijazna. Podpira FTP dostop, ki omogočaja hitro in enostavno ažuriranje vsebine spletnih strani. Podpira tudi statistiko dostopov (preko spleta), pa tudi možnost prenašanja t.i. log datotek, v katere se beležijo prav vsi dostopi do kateregakoli elementa spletnih strani.

Tehnične lastnosti:

2000 MB prostora na strežniku
40 poštnih predalov (POP3)
3 MySQL bazi
spletni dostop do e-pošte (WebMail)
tehnična podpora po e-mailu in telefonu
statistika obiskov

FTP dostop
PHP my admin dostop
PHP podpora
PERL podpora
SSL podpora (HTTPS povezava)
lastna administracija uporabnikov
možnost  uporabe mailing list
strežnik za mailing liste
 
1 samostojna domena
1 ali več dodatnih domen

Mesečna cena: 39,90€ + DDV
Letna cena: 430,92€ + DDV

Možnost nadgradnje paketa
- dodatni prostor +100MB, 4,00€ +DDV
- dodatni elektronski predal , 1,00€ +DDV
- dodatna MySQL podatkovna baza , 8,00€ +DDV
- dodatna domena , 3,00€ +DDV

Poslovni paket ponuja tehnične zmožnosti, ki zadovoljijo vsakega zahtevnega uporabnika. To trdimo zato, ker paket že sam po sebi ponuja veliko, predvsem pa vam zagotavlja možnost mnogih dodatnih storitev, in nadgradenj, tako po strežniški kapaciteti, kot tudi z vidika dodatnih strežniških nastavitev. Bodite prepričani, da boste z njim lahko uresničili prav vse, kar si lahko zamislite. Če imate pri odločitvi za pravi paket kakršnekoli težave, pa nas lahko kadarkoli pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 1333 ali pa nam pošljete sporočilo na info@streznik.com.
Vam poslovni paket ustreza in ga želite naročiti? Nadaljujte z naročilnico.

Mesečni paket 39,90€ +DDV
Letni paket 430,92€+DDV

Poslovni paket
» Primerjava paketov v tabeli

Za takojšnje naročilo gostovanja izpolnite naročilnico. Za nasvet, vprašanja ali dodatne želje smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 1333 in e-naslovu info@streznik.com.

» podrobni opis Začetnega paketa
» podrobni opis Ekonomskega paketa
» podrobni opis Osebnega paketa
» podrobni opis Webmasterskega paketa