Gostovanje vaših strani je modra odločitev!
Sistemu streznik.com že vrsto let zaupajo mnoga uspešna podjetja ter posamezniki. Naše stranke in uporabniki njihovih spletišč vedo, da so strani pri nas vedno hitre in vedno dostopne, slovimo pa predvsem po strokovnosti in odzivnosti tehnične podpore.

* Osebni paket

Osebni paket gostovanja

Osebni paket je namenjen majhnim in srednjim podjetjem, organizacijam, ustanovam in posameznikom, ki potrebujejo do 16 uporabnikov elektronske pošte in dinamično spletno predstavitev, podprto s podatkovno bazo v SQL strežniku. Paket ponuja vse, kar potrebujete za izgradnjo sodobnega dinamičnega, interaktivnega spletnega mesta, s katerim lahko res učinkovito komunicirate z obiskovalci.

Kljub precej zmogljivim tehničnim možnostim pa uporaba ostaja enostavna in uporabniku prijazna. Paket podpira FTP dostop, ki omogočajo hitro in enostavno ažuriranje vsebine spletnih strani. Dobite tudi statistiko dostopov (preko spleta), zraven pa še možnost prenašanja t.i. log datotek, v katere se beležijo prav vsi dostopi do kateregakoli elementa na spletnih straneh.

Tehnične lastnosti:

1000 MB prostora na strežniku
20 poštnih predalov (POP3)
1 MySQL baza
spletni dostop do e-pošte (WebMail)
tehnična podpora po e-mailu in telefonu
statistika obiskov
 
FTP dostop
PHP my admin dostop
PHP podpora
PERL podpora
SSL podpora
lastna administracija uporabnikov
možnost  uporabe mailing list
strežnik za mailing liste
 
1 samostojna domena

Mesečna cena:19,90€ + DDV
Letna cena: 214,92€ + DDV

Možnost nadgradnje paketa
- dodatni prostor +500MB, 4,00€ +DDV
- dodatni elektronski predal , 1,00€ +DDV
- dodatna MySQL podatkovna baza , 8,00€ +DDV
- dodatna domena , 3,00€ +DDV

Osebni razred ponuja optimalno razmerje med ceno in ponujenimi zmožnostmi. Ime izhaja iz dejstva, da je ta razred tako dober, da ga osebno priporoča lastnik podjetja. Osebni paket vam dejansko ponuja vse, kar potrebujete za kakovostno spletno predstavitev. Če imate pri odločitvi za pravi paket kakršnekoli težave, pa nas lahko kadarkoli pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 1333 ali pa nam pošljete sporočilo na info@streznik.com.

Vam osebni paket ustreza in ga želite naročiti? Nadaljujte z naročilnico.
Mesečni paket 19,90€ +DDV
Letni paket 214,92€+DDV

Osebni paket
» Primerjava paketov v tabeli

Za takojšnje naročilo gostovanja izpolnite naročilnico. Za nasvet, vprašanja ali dodatne želje smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 1333 in e-naslovu info@streznik.com.

» podrobni opis Začetnega paketa
» podrobni opis Ekonomskega paketa
» podrobni opis Poslovnega paketa
» podrobni opis Webmasterskega paketa