* HA Srednji paket

Visoka dosegljivost
za najzahtevnejše aplikacije

HA/Srednji: visoka dosegljivost - Srednji paket

HA/Srednji paket visoke dosegljivosti je namenjen uporabnikom, ki potrebujejo stalno in nemoteno delovanje njihovih spletnih strani in aplikacij, s srednje visokimi obremenitvami, tako z vidika prometa, kot tudi z vidika uporabe sistemskih virov. Garancija v okviru srednjega paketa zagotavlja zanesljivo delovanje strežnikov in storitev ponudnika (to je nas), ne zagotavlja pa neodvisnosti od ponudnika internet storitev in ne krije morebitnih izpadov ( dela ali celote) slovenskega internet omrežja.

Tehnične možnosti paketa:

66.000 prikazanih strani dnevno
2 milijona prikazanih strani mesečno
50 GB prenešenih podatkov mesečno
podpora za High availability / Load balancing
99,99% stopnja zanesljivosti delovanja
max. 1 ura hitrost odzivnosti tehnične službe
24/7 monitoring delovanja
24/7 intervencijska službaGarancija stopnje HA-2 Ponudnik visoko dosegljivih spletnih storitev se obvezuje, da bodo storitve v okviru HA/Srednjega paketa delovale s 99.9% povprečno mesečno dosegljivostjo, neodvisno od delovanja posameznega strežnika ali strežnikov. To pomeni, da bodo mesečno lahko kumulativno nedostopne največ 43 minut. V primeru nedostopnosti za več kot 43 minut bo ponudnik za vsako minuto nedostopnosti povrnil naročniku 2% od mesečnega zneska naročnine, vendar največ do 100% zneska mesečne naročnine.

Garancija velja za delovanje strežnikov v okviru omrežja in ne krije morebitnih izpadov posameznega uporabniškega ponudnika internet dostopa. (npr. če uporabljate kabelski internet garancija ne krije izpada vašega kabelskega dostopa - ker v tem primeru strežniki še vedno nemoteno delujejo in služijo ostalim uporabnikom).


» podrobni opis HA - osnovnega paketa
» podrobni opis HA - srednjega paketa
» podrobni opis HA - naprednega paketa

» Zakaj dosegljivost?

Za naročila in vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 080 1333 in e-pošti info@streznik.com.