* HA Napredni paket

Visoka dosegljivost
za najzahtevnejše aplikacije

HA/Napredni: visoka dosegljivost - Napredni paket

HA/Zahtevni paket visoke dosegljivosti je namenjen uporabnikom, ki potrebujejo stalno in nemoteno delovanje njihovih spletnih strani in aplikacij, z visokimi obremenitvami, tako z vidika prometa, kot tudi z vidika uporabe sistemskih virov. Garancija v okviru zahtevnega paketa zagotavlja zanesljivo delovanje strežnikov in storitev ponudnika (to je nas), zagotavlja tudi delno neodvisnost od ponudnikov dostopa internet storitev (zaradi geografsko in omrežno razpršenega grozda strežnikov), ne zagotavlja pa popolne neodvisnosti od ponudnika internet storitev in ne krije morebitnih izpadov (dela ali celote) slovenskega internet omrežja.

Tehnične možnosti paketa:

99.000 prikazanih strani dnevno
3 milijone prikazanih strani mesečno
100 GB prenešenih podatkov mesečno
podpora za High availability / Load balancing
99,999% stopnja zanesljivosti delovanja
max. 30 minut hitrost odzivnosti tehnične službe
24/7 monitoring delovanja
24/7 intervencijska službaGarancija stopnje HA-3
Ponudnik visoko dosegljivih spletnih storitev se obvezuje, da bodo storitve v okviru HA/Naprednega paketa delovale s 99.9% povprečno mesečno dosegljivostjo, neodvisno od delovanja posameznega strežnika ali strežnikov. To pomeni, da bodo mesečno lahko kumulativno nedostopne največ 43 minut. V primeru nedostopnosti za več kot 43 minut bo ponudnik za vsako minuto nedostopnosti povrnil naročniku 3% od mesečnega zneska naročnine, vendar največ do 100% zneska mesečne naročnine.
Garancija velja za delovanje strežnikov v okviru omrežja in ne krije morebitnih izpadov posameznega uporabniškega ponudnika internet dostopa. (npr. če uporabljate kabelski internet garancija ne krije izpada vašega kabelskega dostopa - ker v tem primeru strežniki še vedno nemoteno delujejo in služijo ostalim uporabnikom).


» podrobni opis HA - osnovnega paketa
» podrobni opis HA - srednjega paketa
» podrobni opis HA - naprednega paketa

» Zakaj dosegljivost?

Za naročila in vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 080 1333 in e-pošti info@streznik.com.