* HA Osnovni paket

Visoka dosegljivost
za najzahtevnejše aplikacije

HA/Osnovni: visoka dosegljivost - Osnovni paket

HA/Osnovni paket visoke dosegljivosti je namenjen uporabnikom, ki potrebujejo stalno in nemoteno delovanje njihovih spletnih strani in aplikacij, obremenitve le-teh pa niso visoke, tako z vidika prometa, kot tudi z vidika uporabe sistemskih virov. Garancija v okviru osnovnega paketa zagotavlja zanesljivo delovanje strežnikov in storitev ponudnika (to je nas), ne zagotavlja pa neodvisnosti od ponudnika internet storitev in ne krije morebitnih izpadov (dela ali celote) slovenskega internet omrežja.

Tehnične možnosti paketa:

33.000 prikazanih strani dnevno
1 milijon prikazanih strani mesečno
20 GB prenešenih podatkov mesečno
podpora za High availability / Load balancing
99,9% stopnja zanesljivosti delovanja
max. 2 uri hitrost odzivnosti tehnične službe
24/7 monitoring delovanja
24/7 intervencijska službaGarancija stopnje HA-1
Ponudnik visoko dosegljivih spletnih storitev se obvezuje, da bodo storitve v okviru HA/Osnovnega paketa delovale s 99.9% povprečno mesečno dosegljivostjo, neodvisno od delovanja posameznega strežnika ali strežnikov. To pomeni, da bodo mesečno lahko kumulativno nedostopne največ 43 minut. V primeru nedostopnosti za več kot 43 minut bo ponudnik za vsako minuto nedostopnosti povrnil naročniku 1% od mesečnega zneska naročnine, vendar največ do 100% zneska mesečne naročnine.
Garancija velja za delovanje strežnikov v okviru omrežja in ne krije morebitnih izpadov posameznega uporabniškega ponudnika internet dostopa. (npr. če uporabljate kabelski internet garancija ne krije izpada vašega kabelskega dostopa - ker v tem primeru strežniki še vedno nemoteno delujejo in služijo ostalim uporabnikom).


» podrobni opis HA - osnovnega paketa
» podrobni opis HA - srednjega paketa
» podrobni opis HA - naprednega paketa

» Zakaj dosegljivost?

Za naročila in vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 080 1333 in e-pošti info@streznik.com.